O NAMA

Kompas Apartmani

Kada smo 2021. godine renovirali i izgradili kompletno nove apartmane i dali im ime Kompas apartmani, naša želja je bila da sa svojim gostima podelimo radost odmaranja.

Porodična kuća ima svoju istoriju, koja traje već tri generacije i ostala je u primarnom vlasništvu. Kao porodica smo puni entuzijazma i motivisani, da Vam pomognemo da upoznate lepote primorja i da Vam pružimo mesto za susrete i opuštanje u Boki Kotorskoj.

Kompas apartmani su mnogo više od porodičnog posla, to je dom za najvažnije događaje u našim životima, mesto gde smo upoznali svoje prijatelje, provodili vreme sa našom decom i porodicom, u čijoj smo toplini uživali tokom svih godina.

Mogućnost da pokažemo Bokokotorski zaliv nama je pre svega privilegija, uz to i naša obaveza. Naš cilj je da očuvamo životnu sredinu u kojoj poslujemo, te da svoje potrebe i ciljeve uskladimo sa duhom našeg zaliva.

Nadamo se da ćemo imati priliku da Vas ugostimo u jednom od naših apartmana!

orahovac smestaj
orahovac smestaj

Orahovac

Raj Između Kotora I Perasta

Orahovac je malo mesto sa oko 300 stanovnika u srcu prelepog Bokokotorskog zaliva Crne Gore. Orahovac, nekadašnje ribarsko mesto, leži na magistralnom putu između dva stara, atraktivna grada: Kotora (8km) i Perasta (3km), odakle se nastavlja put ka Dubrovniku (90 km). Od Orahovca do aerodroma u Tivtu (16km) potrebno je pola sata vožnje automobilom, a do aerodroma Dubrovnik oko sat i po.

orahovac smestaj

Kristalno Čisto More

Ovo prijatno naselje, smešteno na samoj obali mora, ima izvorsku vodu, ali i mnogo malih podvodnih izvora, što more čini mnogo čistijim, što dokazuju i morska dobra za uzgoj jestivih dagnji.

orahovac smestaj

Kao Stvoren Za Uživanje

Ovaj deo Bokokotorskog zaliva je najsunčanije, najtiše i najromantičnije mesto, zahvaljujući dvema atrakcijama: čuvenoj Crkvi Svetog Đorđa iz 15. veka i ekskluzivnom restoranu „Stari mlini“, kao i impresivan izvor reke Ljute.

orahovac smestaj

Klima Koja Leči

Jedna od najzanimljivijih karakteristika ovog geografskog područja je zdrava mediteranska klima (posebno za astmatičare) sa mnogo sunčanih dana u godini, sa blagim i prijatnim zimama. Nedaleko od Orahovca, u blizini Herceg-Novog, nalazi se Institut (čuvena banja) „Dr Simo Milošević“, koji nudi razne medicinske tretmane, fizioterapiju i rehabilitaciju.

orahovac smestaj